Adverteren

Amsterdam, de stad met 800.000 inwoners, 180 nationaliteiten, 165 grachten én 1 eigen radiozender: AmsterdamFM.

 

 

AmsterdamFM is de stem van de hoofdstad. Vanuit de Openbare Bibliotheek Amsterdam verzorgen wij elke dag live radio. U kunt ons ontvangen via de ether (106.8) en op de kabel (103.3). Ook kunt u de stream direct via onze website openen. Daarnaast zijn al onze programma’s live bij te wonen in de OBA. De bibliotheek is de meest bezochte culturele instelling: zij ontvangt gemiddeld 3,7 miljoen bezoekers per jaar.

 

 

Adverteren bij AmsterdamFM

​AmsterdamFM is bij uitstek de partij om de naamsbekendheid van uw product, merk, dienst of organisatie te vergroten. Door te adverteren bij AmsterdamFM kunt u precies bereiken wie u wilt. AmsterdamFM richt zich op de Amsterdammer die bovenmate geïnteresseerd is in de stad. De doelgroep woont, werkt en leeft in Amsterdam. Wij brengen de luisteraar en (website)bezoeker dagelijks op de hoogte van actualiteiten en verdieping, kunst en cultuur, sport en onderwijs uit de hoofdstad.

 

U kunt bij ons adverteren door middel van een radioreclame op AmsterdamFM. Regionale reclame heeft een hoge attentiewaarde. U kunt nog gerichter inspelen op de doelgroep tegen relatief lage kosten. AmsterdamFM beschikt over een productiestudio waar commercials worden geproduceerd. Natuurlijk kunt u ook zelf een commercial aanleveren.

 

Bij AmsterdamFM kun je niet alleen terecht voor een radiocommercial maar ook voor een effectieve online campagne. Met meer dan 40.000 unieke bezoekers per maand is de website van AmsterdamFM de ideale plaats om te adverteren. Dit kan door middel van een banner of een advertorial op de website. Een online campagne op de website van AmsterdamFM werkt perfect ter ondersteuning van uw radiocampagne maar kan ook stand alone ingezet worden. Wij verzorgen u graag een voorstel op maat.

 

 

Benieuwd wat AmsterdamFM voor uw organisatie kan betekenen? Bel voor een vrijblijvende afspraak of voor meer informatie met Marjolein Frijling of Dimphy Curiël 020-5230742.