Programmamakers AmsterdamLight

Heb jij een goede stem, hou je van muziek èn heb je aanleg voor techniek? Ben jij nieuwsgierig, op de hoogte van wat er speelt in de stad en vind je het tof om mensen te interviewen? Dan is deze vacature iets voor jou!

AmsterdamFM is namelijk op zoek naar presentatoren en redacteuren voor het programma AmsterdamLight!

Als alleskunner maak je alleen, of samen met een redacteur, de uitzending. Je zorgt dat het draaiboek gevuld is met muziek, interviews over festivals, initiatieven, goede doelen, etc in Amsterdam. Vervolgens draai je het hele programma en voeg je daar je eigen je ne sais quoi aan toe!

AmsterdamLight is elke werkdag tussen 10.00 – 12.00 live vanuit de OBA met luchtige en leuke onderwerpen die worden afgewisseld met muziek. Voor deze vacature zijn we op zoek naar presentatoren voor de dinsdagochtend en donderdagochtend en redacteuren voor alle werkdagen.

AmsterdamFM is een broedplaats voor mediatalent. Veel radiomakers die bij AmsterdamFM beginnen, komen uiteindelijk terecht bij professionele mediabedrijven. Bij ons is het mogelijk je kwaliteiten te ontwikkelen door praktijkervaring op te doen, maandelijkse coaching te krijgen, (interne) cursussen te volgen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Voor alle functies/opleidingsplekken geldt:
AmsterdamFM vraagt -na een maand proeftijd- aan alle medewerkers een maandelijkse (opleidings)bijdrage van €12,50. Studenten betalen de helft en stagiairs worden vrijgesteld van de maandelijkse bijdrage.

Interesse? Laat het Eva (dj/projectleider AmsterdamLight) weten via redactie@amsterdamfm.nl!

Laat reactie achter