AMBER Alerts te zien op TV-schermen in Total tankstations

Bij het uitgaan van een zogenaamd AMBER Alert worden nu automatisch foto’s van het vermiste of ontvoerde kind getoond op grote TV-schermen in circa 150 Total-tankstations, verspreid over het hele land.
Vincent Leroy, Directeur Retail bij Total: “Onze Total-tankstations, 360 in totaal, verspreid over heel Nederland, krijgen dagelijks vele bezoekers. De 150 grotere tankstations zijn uitgerust met minimaal één scherm. Dankzij onze mediapartner Media Landscape is het nu technisch mogelijk om op deze schermen foto’s van AMBER Alert-kinderen te tonen. En zo’n scherm kan nu juist hét verschil maken bij een kindervermissing.”

Frank Hoen, oprichter van AMBER Alert Nederland: “AMBER Alerts zijn nu al te zien op snelwegborden en in het OV, in treinen en bussen. Dit heeft al meerdere keren geleid tot het terugvinden van een vermist kind. Het tonen van AMBER Alerts op tankstations is wat er nog ontbrak. Daarom zijn wij enorm verheugd met de beslissing van Total om AMBER Alerts op hun schermen te tonen. We hopen dat andere tankstations snel het goede voorbeeld van Total volgen.”

Leave a Reply