Amsterdam FM Sport met o.a. PEC-Ajax en twee stadsderbys

Amsterdam FM Sport brengt zondag weer de vertrouwde mix van Ajax, Amsterdams amateurvoetbal en tophockey. We bieden u morgen liefst vijf wedstrijden.

PEC Zwolle – Ajax Manchester City-uit of PEC Zwolle-uit is nogal een verschil. Kunnen de Ajacieden dezelfde beleving opbrengen als afgelopen dinsdag in de Champions League? Het PEC Zwolle van assistent-trainer Jaap Stam staat op de zestiende plek en vindt dat het minder punten heeft dan verdiend. (Vanaf 14:30, verslag: Bert Ponsen)

AFC – EVV Na een sterke serie is de jeu er weer even af bij EVV: een punt uit de laatste twee wedstrijden. Op Goed Genoeg treft het de enige Limburgse vertegenwoordiger in de Topklassen: EVV uit Echt. Het belooft een spannende partij te worden met AFC op een zesde en EVV op een zevende plek. (Vanaf 14:30, verslag: Thijs van den Berg)

De Dijk – JOS Watergraafsmeer Een derby op niveau in Schellingwoude. De thuisploeg klimt gestaag naar de bovenste regionen van de ranglijst van de Eerste Klasse A. JOS staat daar al, mede door een overwinning in de derby van vorige week tegen Blauw Wit. (Vanaf 14:00, verslag: Bert van Galen)

Blauw Wit Amsterdam – DWV Twee Amsterdamse ploegen in de moeilijkheden. De thuisploeg staat een na onderste na het verlies van vorige week tegen JOS. DWV staat een plekje hoger en boekte vorige week eindelijk een thuiswinst door Hoogland met 2-0 te verslaan. (Vanaf 14:00, verslag: Hugo Spreeuw)

Amsterdam – Den Bosch Het moeizaam gestarte Amsterdam deed vrijdagavond goede zaken met een 3-4 zege bij Bloemendaal. Kan het de er een feestweekend van maken door het laag geklasseerde Den Bosch ook te verslaan? (Vanaf 14:45, verslag Amber Roner)

Amsterdam FM Sport begint morgen om twee uur. Interviews verschijnen vanaf vijf uur op deze site. Presentatie: Bob Mans Techniek: Jeroen Wolf

Leave a Reply