Hockey en topklassederby in extra lange Amsterdam FM Sport

Amsterdam FM Sport pakt weer uit met een extra lange uitzending op de zondag en dat is niet zonder reden, want er staat een hoop te gebeuren. We hebben Ajax, tophockey en de Amsterdamse derby in de Topklasse op het programma:

Vanaf 1 uur brengen we u Ajax – FC Utrecht. Utrecht won de laatste twee competitiewedstrijden in de ArenA. Dat zal toch niet weer gebeuren? (Verslag: Bob Mans)

Ook vanaf 1 uur: Dameshockey bij Amsterdam FM Sport met Amsterdam tegen HDM. Weet Amsterdam ook haar vijfde wedstrijd in winst om te zetten? (Verslag: Amber Roner)

Vanaf 2 uur: Promovendus Zeeburgia staat bovenaan in de Eerste Klasse A! Ook na de thuiswedstrijd tegen het stugge Hoogland? (Verslag: Bert Ponsen)

Vanaf half 3: De twee hoogste spelende Amsterdamse amateurvoetbalverenigingen treffen elkaar: Op Riekerhaven de derby FC Chabab – AFC (Verslag: Thijs van den Berg)

En vanaf kwart voor drie: Nu mannenhockey van het Amsterdamse Bos: Het tegenvallende Amsterdam ontmoet HGC,dat met vier punten uit zes op precies gelijke hoogte staat. (Verslag: Amber Roner)

Dit alles uiteraard aangevuld met verhelderende interviews, actueel sportnieuws en fijne muziek vanaf een uur op Amsterdam FM.

Presentatie: Hugo Spreeuw, Techniek: Jeroen Wolf

Leave a Reply