Godfried van Bouillon – Baba Ganoush
Godfried heeft een nieuw speeltje: de wondergrill. Tientallen aubergines sterven sindsdien een zinvolle dood en worden gecremeerd tot de rokerige zalvigheid van baba ganoush.
Godfried heeft een nieuw speeltje: de wondergrill. Tientallen aubergines sterven sindsdien een zinvolle dood en worden gecremeerd tot de rokerige zalvigheid van baba ganoush.
Tijd voor lekker & gezond? En de lege koolhydraten even zat? Bak deze lekkere haverbollen. Vrij naar een recept van Jet van Nieuwkerk en met talloze variaties mogelijk: zoet én hartig.
Hoe je zomaar uit eigen tuin, bos of park de lekkerste pesto kan maken? Godfried laat je horen hoe. Enne, als je wild plukt: laat altijd wat staan, knip, dus trek niet, en was het goed!
Tortilla, frittata… hoe je het ook noemt: het is lekker én makkelijk om te maken. Godfried laat je horen hoe.
De lekkerste Eton mess met ladderzatte aardbeien. Door Godfried van Bouillon.
Godfried laat je horen hoe je in een handomdraai de zomer op tafel zet: Provençaalse tarte aux tomates. Puur genieten!
Godfried van Bouillon bakt Kaiserschmarrn voor Mardi Gras, of pannenkoekendag
Simone Carree kookt als Godfried van Bouillon de sterren van de hemel. Simpele gerechten, van ingrediënten die de meesten van jullie gewoon in je keukenkastje hebben staan. Uit alle windstreken, want Godfried is nou eenmaal een pelgrim. Wat kookt Godfried vandaag? Indiase garlic naan. Voor bij een lekkere curry, ofRead More
Simone Carree kookt als Godfried van Bouillon de sterren van de hemel. Simpele gerechten, maar overweldigend lekker! Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de pepertjes toevoegen. Of de salie, in dit geval. Wat kookt Godfried vandaag? Een heerlijke armeluis parmezaan, of in een rijkere taal: pangritata! WatRead More
Godfried van Bouillon zwaait niet alleen de scepter in de soepketel, ook in de voorraadkast! Vandaag laat hij je horen hoe je shakshuka maakt.