Radio Elektrik

Nova Zembla Band te gast bij Radio Elektrik

1 oktober 2016 at 14:55 Comments are Disabled

20 september was Nova Zembla bij ons in Radio Elektrik te gast. De zeskoppige Amsterdams/Utrechtse band Nova Zembla, vernoemd naar de illustere Nova Zemblastraat in Amsterdam, speelt eigenzinnige Nederlandstalige rock. En ze speelde ook twee nummers live van hun nieuwe album ‘5’: Iedere Dag en Professor uit Friesland. Luister ze hier terug.  Read More

Van Beirut naar Amsterdam

21 juli 2015 at 22:12 Comments are Disabled

    Een oude bekende van James & Tomislav is in de studio: Alexander. Hij heeft ervoor gezorgd dat wij bij de radio zijn gekomen. Alexander is naar Beirut gegaan om daar Natuurkunde te studeren. De vooroordelen over Beirut of het hele Midden-Oosten worden deze avond onderuitgehaald. Luister een deelRead More

Ivo en vrijwilligerswerk

15 juli 2015 at 13:49 Comments are Disabled

    Radio Elektrik vroeg tijdens de show ook aan Ivo Opstelten of hij vrijwilligerswerk zou willen doen bij ViiA in Amsterdam… Hij zag er toch maar vanaf:-).    

Vrijwilligersuitzendbureau ViiA

15 juli 2015 at 13:45 Comments are Disabled

  ViiA is het uitzendbureau voor vrijwilligers in Amsterdam Oost.  Met een gevarieerd aanbod van diverse soorten vrijwilligerswerk en de persoonlijke contacten met met vrijwilligers zijn vele succesvolle matches gemaakt. Radio Elektrik spraak met coordinator Arianne den Haan.  

Street Art: Painted Love

23 juni 2015 at 22:11 Comments are Disabled

Het valt vaak niet eens op, maar Amsterdam staat vol met Street Art. Kwestie van goed rond en naar boven kijken. De mannen van Radio Elektrik bespreken de vele uitingsvormen van deze kunstvorm. Rondleidingen zijn deze week te volgen bij ASA. Op de koop toe draaien zij disco classics metRead More

Hommage Drs. P

16 juni 2015 at 22:20 Comments are Disabled

Raar maar waar, de taalvirtuoos Drs. P is niet meer onder ons. Radio Elektrik besteed aandacht aan de man met zijn liederen, gedichten en woorden natuurlijk  

3de Symphonie van Gorecki

9 juni 2015 at 22:28 Comments are Disabled

Henryk Gorecki's derde symfonie, de Symfonie der klaagliederen, daar luisteren Maarten en Tomislav naar en zij dromen erbij weg om daarna moeiteloos over te gaan op Amsterdam Ampere: Open Tuinen! Dat kan alleen bij Radio Elektrik!

Shanty Live bij Radio Elektrik

2 juni 2015 at 22:35 Comments are Disabled

Er is LIVE muziek in de Studio van Amsterdam FM. Enkhuizen 4+1 stond in de studio met 10 nummers! Hier eentje om hard bij te zwoegen!

Ivo(Ry)

26 mei 2015 at 22:23 Comments are Disabled

Wereld Ivo Niehe Dag! Dat gaat het natuurlijk over Ivo en over alle associaties met Ivo, een unaniem belachelijke goede aflevering!

1 jaar Radio Elektrik

19 mei 2015 at 22:17 Comments are Disabled

Wat gaat de tijd toch snel. De Heeren hebben een vol jaar Radio Elektrik gemaakt en zijn nog niet moe. In een uitzending met hoogtepunten van het afgelopen jaar, kwam dit hilarische bericht voorbij over het Stedelijk Museum.