Godfried van Bouillon: Kaiserschmarrn
Godfried van Bouillon bakt Kaiserschmarrn voor Mardi Gras, of pannenkoekendag
Godfried van Bouillon bakt Kaiserschmarrn voor Mardi Gras, of pannenkoekendag
Simone Carree kookt als Godfried van Bouillon de sterren van de hemel. Simpele gerechten, van ingrediënten die de meesten van jullie gewoon in je keukenkastje hebben staan. Uit alle windstreken, want Godfried is nou eenmaal een pelgrim. Wat kookt Godfried vandaag? Indiase garlic naan. Voor bij een lekkere curry, ofRead More
Simone Carree kookt als Godfried van Bouillon de sterren van de hemel. Simpele gerechten, maar overweldigend lekker! Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de pepertjes toevoegen. Of de salie, in dit geval. Wat kookt Godfried vandaag? Een heerlijke armeluis parmezaan, of in een rijkere taal: pangritata! WatRead More
Godfried van Bouillon zwaait niet alleen de scepter in de soepketel, ook in de voorraadkast! Vandaag laat hij je horen hoe je shakshuka maakt.
Godfried is eigenlijk een held op soepen: vandaar vandaag één van zijn klassiekers. Met rode linzen, een kant & klaar kruiden mengsel en kokosmelk. Handig om áltijd in huis te hebben!
Vanaf vandaag een nieuwe rubriek op AmsterdamFM: Het recept van Godfried van Bouillon (ook wel bekend onder de naam Simone Carree)! Deze week: Pasta all’arrabiata. Hieronder het hele recept! Woeste pasta of ‘penne all’ arrabiata’ Wat heb je nodig voor 4 personen? Ingrediënten (4 personen) 400 gram penne (iets anders kanRead More