Zondag bij Amsterdam FM Sport: “Wie keert het tij?”

Gewonde dieren zijn het gevaarlijkst, wordt vaak beweerd. Laten we hopen dat dat ook in de sport geldt, want Amsterdam FM Sport volgt zondag rechtstreeks vier Amsterdamse teams die de laatste weken flink in de problemen zijn geraakt.

Chabab – JVC Cuijck Chabab is een goed voorbeeld van een ploeg die diep in de penarie zit. De promovendus uit Nieuw-West heeft in de Topklasse slechts vier punten verzameld en staat al acht punten verwijderd van een veilige plek. Winst is dus geboden tegen middenmoter JVC Cuijck. (Verslag: Hugo Spreeuw)

JOS/Watergraafsmeer – Blauw Wit Amsterdam Ook deze week weer een derby tussen twee Amsterdamse teams. Beiden hadden zich meer voorgesteld van de seizoensstart. JOS Watergraafsmeer wil meespelen om de bovenste plekken, maar staat slechts vierde. Blauw Wit staat op een twaalfde plek en moet onder de nieuwe trainer Jack de Gier onder de degradatiezorgen uit zien te komen. (Verslag: Arjen Bos)

DWV – Hoogland. Grootste Amsterdamse zorgenkind in de Eerste Klasse is DWV. De ploeg uit Noord staat bijna onderaan en is het aan zijn status verplicht om toch in de Eerste Klasse te blijven. Tegenstander Hoogland weet hoe je moet winnen in Amsterdam. Vorige week wonnen de Utrechters bij Blauw Wit. (Verslag: Bob Mans)

Pinoké – Voordaan De hockeyers van Pinoké schoten dit seizoen uit de startblokken, maar laten het de laatste weken lelijk afweten. Drie nederlagen op rij, waarvan de uitwedstrijd van vorige week tegen Kampong (6-2) het meest teleurstellend was. Kan Pinoké zich tegen laagvlieger Voordaan herpakken? (Verslag: Marijke Groesz)

Aanvang: 14:00. Presentatie: Bert van Galen, Techniek: Bert Ponsen

 

Leave a Reply