Adverteren

AmsterdamFM weet wat er speelt!

AmsterdamFM is de cultuurzender van Amsterdam. Vanuit lingeriezaak Triumph in de Kalverstraat en het Allard Pierson aan het Rokin verzorgen wij radioprogramma’s en podcasts over cultuur en maatschappelijke thema’s. Onze radioprogramma’s zijn te beluisteren via Radio Salto en onze podcasts via de bekende podcastplatforms.

Adverteren bij AmsterdamFM

​AmsterdamFM is bij uitstek de partij om de naamsbekendheid van uw product, merk, dienst of organisatie te vergroten. Door te adverteren bij AmsterdamFM kunt u precies bereiken wie u wilt. AmsterdamFM richt zich op de Amsterdammer die bovenmate geïnteresseerd is in de stad. De doelgroep woont, werkt en leeft in Amsterdam. Wij brengen de luisteraar en (website)bezoeker dagelijks op de hoogte van actualiteiten, verdieping, kunst en cultuur uit de hoofdstad.

U kunt bij ons adverteren door middel van een radioreclame op AmsterdamFM. Regionale reclame heeft een hoge attentiewaarde. U kunt nog gerichter inspelen op de doelgroep tegen relatief lage kosten. AmsterdamFM beschikt over een professionele productiestudio waar commercials worden geproduceerd. Wij kunnen complete commercials leveren en zorgen voor tekst, muziek en professionele stemacteurs. Natuurlijk kunt u ook zelf een commercial aanleveren.

Bij AmsterdamFM kun je niet alleen terecht voor een radiocommercial maar ook voor een effectieve online campagne. Met meer dan 40.000 unieke bezoekers per maand is de website van AmsterdamFM de ideale plaats om te adverteren. Dit kan door middel van een banner of een advertorial op de website. Een online campagne op de website van AmsterdamFM werkt perfect ter ondersteuning van uw radiocampagne maar kan ook stand alone ingezet worden. Wij verzorgen u graag een voorstel op maat.

Benieuwd wat AmsterdamFM voor uw organisatie kan betekenen?
Neem dan contact met ons op!

Mail naar hoofdredacteur@amsterdamfm.nl