Zelf radio maken?

Vind jij dat Amsterdam de culturele hoofdstad van Nederland is? En dat er een medium moet zijn dat alle aspecten daarvan belicht? Voor alle cultureel geïnteresseerden uit Amsterdam en omgeving? Dan kan je onderdeel uitmaken van dé kunst- en cultuurzender van Amsterdam: AmsterdamFM!

AmsterdamFM zoekt (web)redacteuren, presentatoren en technici die bij het culturele profiel van onze zender passen. Bij ons kun je leren hoe je een programma opzet, presenteert, hoe je interviewt en hoe de techniek in elkaar steekt.

Ontwikkel je journalistieke kwaliteiten en meld je bij ons aan. Stuur een email met je CV naar hoofdredacteur@amsterdamfm.nl – waarin je je motivatie uiteenzet en vermeldt in welke functie je geïnteresseerd bent.

AmsterdamFM is gevestigd in Boekhandel Scheltema aan het Rokin en in het even verderop gelegen Allard Pierson Museum. Ook beschikken wij over een opnamestudio in de Waalse Kerk

Let wel: dit is een vrijwilligersfunctie. Helaas zijn wij als vrijwilligersorganisatie niet in staat een salaris te betalen. Wel bieden we je een schat aan ervaring in een gezellige werksfeer met allemaal zeer gemotiveerde collega’s!

Voor alle functies geldt:

AmsterdamFM vraagt -na een proefperiode- aan alle medewerkers een maandelijkse (opleidings)bijdrage van €12,50. Studenten betalen €7,50.