Ook DWV ten onder tegen JOS: “Ik ben zelf nu ook helemaal kapot”

JOS Watergraafsmeer is momenteel niet te stoppen. De club uit Oost boekte vanmiddag alweer de tiende zege op rij (zes in de competitie, vier in de beker). Ook DWV moest het onderspit delven tegen zoveel dadendrang en ging met 2-0 ten onder op Sportpark Drieburg. Die stand stond al na tien minuten op het scorebord door doelpunten van topscorer Paul Bekker en Tom Clobus.

In het vervolg van de wedstrijd kwam DWV tot welgeteld een kans en omdat JOS steeds matiger ging voetballen kabbelde de wedstrijd naar zijn einde. Voor DWV-trainer Leeroy Echteld was het een speciale wedstrijd: hij debuteerde als coach bij DWV. We vroegen Echteld naar wat hij had opgestoken van deze partij:

Uiteraard was JOS trainer Sander Middelbeek opgetogen over de punten. Maar er was ook kritiek op het spel van zijn ploeg in de tweede helft.

Omdat de concurrenten van JOS ook wonnen, blijft de ploeg van Middelbeek op de tweede plaats staan, vier verliespunten achter Zeeburgia. Voor DWV wordt de situatie nog nijpender. Directe concurrent AFC’34 won wel en zorgt ervoor dat DWV onderin nu drie punten los is.

Volgende week treft JOS middenmoter Uitgeest. DWV neemt het dan in Badhoevedorp op tegen Pancratius.

Leave a Reply