Het Frans Ottenstadion is klaar voor de Cloud 66 Nationals

Vanaf 11 tot 14 vindt in het Frans Ottenstadion het NK squash plaats. Dit jaar heet het toernooi de Cloud 66 Nationals. Bijzonder aan dit toernooi is dat het volledig te zien zal zijn via livestreams op internet. Wedstrijdritme belt vooruitblikkend met Marc Veldkamp, directeur sport van de Squash Bond Nederland.

“Cloud 66 is een partij die de streaming heeft gedaan voor het NK senioren en het WK jeugd, dat was zeer succesvol. Daarom zijn ze ook hoofdsponsor van dit toernooi geworden. Zij gaan dat dit toernooi weer voor ons in beeld brengen.” “We hebben gemerkt dat het streamen meer mensen trekt. De stream is te zien op www.squash.nl. We hopen hiermee squash wat populairder te maken. Het is allemaal heel goed in beeld gebracht met regie en live-commentaar.”

“Er doen in totaal 220 deelnemers mee, verdeeld over verschillende categorieën bij de mannen en vrouwen. Gelukkig keert Laurens Jan Anjema weer terug bij de heren, hij had een blessure waaraan hij geopereerd moest worden afgelopen jaar. Met hem erbij doen de sterkste spelers van Nederland mee aan het NK. Ik denk dat hij ook gewoon de finale gaat halen. Afgelopen jaren bij de dames won Milou van der Heijden, ik verwacht dat zij de finale zal gaan spelen tegen Natalie Grinham.”

Beluister hier het gehele gesprek met Marc Veldkamp:


More Berichten for Show:

Comments are closed.