24H Amsterdam

In het weekend van 12 en 13 januari 2013 vindt in het centrum de eerste editie plaats van 24H Amsterdam.

Op de dagen van 24H kun je 24 uur lang een deel van de stad (her)ontdekken. Het evenement wordt 5 keer georganiseerd in 2013. De stadsdelen Centrum, Oost, Zuid, West en Noord komen in deze edities allemaal een keer aan bod.

Tijdens de edities van 24H openen theaters, hotels, musea en buurthuizen hun deuren voor het publiek en organiseren speciale evenementen. Een kijkje achter de schermen, waar bezoekers normaal niet mogen komen, behoort ook tot de mogelijkheden.

Gedurende 24 uur zijn ook veel restaurants, winkels, bars, clubs en hotels in het centrum open voor speciale activiteiten. De eerste editie van de Amsterdamse Hotelnacht vind plaats in hetzelfde weekend. Amsterdammers kunnen hiermee een mini-vakantie in eigen stad houden door in een Amsterdams hotel te overnachten. Tegen speciale tarieven boek je een kamer in een bijzonder hotel én krijg je toegang tot diverse speciale evenementen in het kader van Hotelnacht.

24H duurt van 12 uur op 12 januari 2013 tot 12 uur op 13 januari 2013. Tijdens 24H Centrum zijn veel evenementen gratis te bezoeken. Ook zijn er evenementen die je met korting kunt bezoeken, of waar je je voor moet aanmelden.

Leave a Reply