Aandacht voor ramp Filipijnen in de Nassaukerk

Op zondag 17 november a.s. is in de Nassaukerk op de Wittekade, op loopafstand van het Westerpark, een bijeenkomst voor slachtoffers en overlevenden van de tyfoon op de Filipijnen. Het is mogelijk tussen 16.00 uur en 20.30 uur binnen te lopen.
Er zijn dertig Filipijinse organisaties en migranten die betrokken zijn bij de steun voor het getroffen gebied. De organisatie stelt voor in gebed te gaan en een collecte te houden.

Afzonderlijk van deze actie, zamelt Kinderboerderij ’t Brinkie buitenlandse munten en papiergeld in. Ook biljetten van de Nederlandse guldens zijn welkom. Er staan 70 bussen verspreid door de stad waar de mensen kunnen doneren. Een koffiezaak aan de Ouden Doelenstraat in Amsterdam doneert maandag a.s. de volledige dagomzet. Er wordt nu al aan klanten gevraagd om wisselgeld te doneren…

Voor meer informatie over de bijeenkomst in de Nassaukerk en meer kunt u kijken op www.bangonpinoy.nl. Er is aandacht voor dit onderwerp bij het live-programma Ritme van de stad heden middag 15 november (tussen 17.00 uur – 18.00 uur) olv David Pullen die mevrouw Maitet Ledesma, voorzitter Stichting Filipijnen Vrouwen Holland, interviewt (in het Engels).

Leave a Reply