Aangepaste programmering AmsterdamFM

Het coronavirus heeft ook gevolgen voor de programmering van AmsterdamFM. Wij zenden normaal gesproken uit vanaf de vierde verdieping van boekhandel Scheltema aan het Rokin. Helaas heeft Scheltema moeten besluiten om in verband met het coronavirus tijdelijk de deuren te sluiten. Een zware beslissing, zeker omdat Scheltema echt de huiskamer van de stad is.
Voor AmsterdamFM betekent dit dat wij geen uitzendingen meer kunnen maken vanaf onze geliefde plek op de vierde verdieping. Bovendien is het ontvangen van gasten in deze tijd uiteraard een lastig gegeven. Sinds kort hebben wij ook een kleine studio aan het Walenpleintje. Wij gaan ons beraden en zullen proberen om vanuit deze plek zoveel mogelijk nieuwe uitzendingen te blijven maken, maar er zullen ook herhalingen worden uitgezonden. En die zijn ook zeker de moeite waard! De interviews die we doen zullen uiteraard alleen telefonisch zijn.

Deze week kunt u al een paar mooie uitzendingen verwachten. ScheltemaLive op donderdag om 12 uur is een korte uitzending , maar wel met weer een aflevering van onze succesvolle podcast Hanengekraai. Mevrouw Bierens de Haan is gelukkig nog in goede gezondheid en laat ditmaal haar licht schijnen over de huidige situatie rond het coronavirus.

Op vrijdagochtend geeft ook AmsterdamFM gehoor aan de oproep van 3FM DJ Sander Hoogendoorn: dan zal ook bij ons, in een speciaal samengestelde nonstop muziekuitzending, om 8.45 het lied You’ll Never Walk Alone klinken.

Aanstaande zaterdag (van 11-13) kunt u weer genieten van Club 80’s. Anco van Hal heeft een speciale uitzending gemaakt: naast troost tv, is er nu ook troostradio. Luisteren dus!

We wensen u veel sterkte toe in deze moeilijke periode. Wij doen ons best om nog zoveel mogelijk mooie radio te maken en hopen dat u in goede gezondheid van onze uitzendingen zult kunnen genieten.

 

 

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?