Admiraal de Ruijterweg toneel van gewonden

Twee voetgangers zijn zaterdagavond in West gewond geraakt toen zij werden aangereden door een 66-jarige vrouw. Dat meldt AT5. Het ongeval gebeurde rond 18:15 uur op de kruising van de Admiraal de Ruijterweg met de Renier Claeszenstraat. Een 31-jarige man liep hoofdletsel op toen hij met zijn hoofd tegen de voorruit aankwam. Een 9-jarig meisje raakte gewond aan haar been. De twee slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. Mogelijk heeft de bestuurder van de auto de twee voetgangers niet gezien door het slechte weer.

Later die avond werd op dezelfde kruising een zwaargewonde man gevonden. De man was bij bewustzijn, maar niet aanspreekbaar. De politie kon geen mededelingen doen over de zaak.

Om 05:15 uur was het opnieuw raak op de Admiraal de Ruijterweg. Op de kruising met de Jan van Galenstraat werd opnieuw een zwaargewonde man gevonden. Hierover wist de politie te melden dat de man een hoofdwond en het slachtoffer was geworden van een vechtpartij. De man kon echter niet vertellen wat er precies met hem gebeurd was.

Leave a Reply