Ajax neemt de meeste prijzen mee naar huis tijdens Sportgala van Amsterdam

Gisteren werden weer de Fanny's uitgereikt in het Olympisch Stadion. Tijdens het Sportgala van Amsterdam werden er in totaal 5 Fanny's uitgereikt in verschillende categorieën. Voor het eerst werd dit jaar ook de Pluim uitgereikt tijdens het Sportgala van Amsterdam. Deze jaarlijkse prijs voor sportorganisaties die zich speciaal onderscheiden met sportaanbod voor mensen met een beperking, ging naar de rolstoelrugbyvereniging de Terminators. Het evenement werd georganiseerd door Topsport Amsterdam, die overigens kunnen terugkijken op een mooie avond. De awardshow werd gepresenteerd door niemand minder dan Peter Heerschop. De cabaretier zorgde met de nodige humor voor een leuke sfeer. Ook waren er enkele muzikale optredens. Deze werden verzorgd door Kelly Cossee. De zangeres die dit jaar te zien was tijdens the Voice of Holland.

 

De winnaars waren:

 

Sportman van het Jaar: Daley Blind ( Hij was echter niet aanwezig in de zaal, maar wel door de telefoon vanuit Manchester. Zijn vader Danny nam de Fanny voor hem in ontvangst)

 

Sportvrouw van het Jaar: Ellen Hoog

 

Sportploeg van het Jaar: Ajax ( Namens Ajax waren de spelers Stefano Denswil, Ricardo van Rhijn, Davy Klaassen,Lasse Schöne en aanvoerder Niklas Moisander aanwezig. Trainer Frank de Boer was ook van de partij)

 

Sportcoach van het Jaar: Frank de Boer

 

Sporttalent van het Jaar: Ilse Paulis

 

Wedstrijdritme was tijdens deze avond aanwezig, en deden aan de hand van leuke interviews verslag van het gala.

Zo spraken zij met de sportvrouw van het jaar Ellen Hoog

 

 

Met de sportcoach van het jaar Frank de Boer

 

 

A.s. zondag 21 december tijdens de uitzending van Wedstrijdritme zullen zij meer interviews laten horen o.a. met Ilse Paulis & Esmé Kamphuis. De uitzending is vanaf 17.00 te horen bij AmsterdamFM

 

 

 

 

 

 

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?