Ajax Run 2015 belooft een feestje te worden voor iedereen

Aanstaande zondag is het zover, dan vindt de 2de editie van de Ajax Run plaats. De Run start op De Loper. Dit is aan de noordzijde van de Arena ter hoogte van ingang Noord B.De finish is op het evenementenplatform in de Amsterdam Arena. Kortom iedere deelnemer zal in de Arena de finish halen.

 

Je kunt meedoen aan de Kidsrun, de 5km en de 10 km. Het programma begint om 10.30, waar Ronald de Boer de startnummers zal uitreiken. Ook is er nog een mogelijkheid je dan in te schrijven. De online inschrijving sluit morgen om 12.00.  Je kunt de deelnemers ook aanmoedigen tijdens de dag zelf. De toegang is gratis. Verder zal vanaf 14.30, de wedstrijd Vitesse – Ajax live uitgezonden worden voor de deelnemers op de schermen in de Amsterdam Arena. De opbrengsten van het evenement gaan naar de Ajax Foundation. 

 

Voor meer informatie neem gerust een kijkje op de website: http://www.ajax.nl/de-club/foundation/projecten/ajax-run.htm

 

Wedstrijdritme verslaggever Raoul El Ouni sprak met de persvoorlichtster van Ajax en tevens is zij werkzaam in de projectgroep van de Ajax Run. Luister hieronder deel 1 van het interview met Eefje Schep:

 

Eefje kwam ook niet onder de toto/voorspelling vraag uit:

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?