Amsterdam Dance Event & Rive the Band bij #JeMoeder

Foto: Aico Lind

Een nieuwe maandagavond betekent een nieuwe uitzending van Je Moeder. En dat je weekend nog maar nauwelijks voorbij is, is geen reden niet alvast vooruit te kijken naar de volgende feestjes.

Het Amsterdam Dance Event houdt deze week de stad in haar greep. Behalve een goed gevuld programma in de nacht is er overdag ook zeker genoeg te doen.

Je Moeder sprak met Claire van der Hall over de ADE University, met TJ Doornbos over de twee bijzondere feesten van I Am Techno en met Rivelino Rigters over wanneer de release is van Hip Hop Junkies van Rive the Band.

Je Moeder’s hoogepunt? De interviews
Claire van der Hall is veelzijdig in haar werkzaamheden. Waar ze tot voor kort nog iedere week een update gaf over Magneetfestival, vertelt ze nu over wat we kunnen verwachten van ADE University.

TJ Doornbos is een van de organisatoren van I Am Techno en hij vertelt over een bijzonder project wat ze samen met Jeff Mills voor ADE in het Eye organiseren. Verder vertelt hij over  het feest in Hotel Arena komende zaterdag.

Alles over ADE vind je op de website: www.amsterdam-dance-event.nl 
En voor meer informatie over I Am Techno kijk je op: www.iamtechno.nl

Rivelino Rigters is frontman van Rive the Band en geeft wekelijks een update over waar ze zijn met hun aanstaande album. En hij heeft nieuws over de release van de mixtape Hip Hop Junkies.

Meer informatie over Rive the Band vind je op www.blackrockstar.com of www.rivetheband.net.

Comments are closed.