Amsterdam FM Sport haalt in op de zondag

Afgelopen zondag viel voor het Amsterdamse amateurvoetbal flink in het water door afgelastingen. De KNVB greep snel in en verplaatste twee van die wedstrijden naar het inhaalweekend dat voor ons ligt. Amsterdam FM Sport is er bij en heeft ook een bekerderby en herenhockey voor u op de kaart staan.
AFC – SWZ Boso Sneek Nee, dit is niet het Sneek dat Ajax over anderhalve week treft in het KNVB Beker toernooi. Ajax treft de Zaterdaghoofdklasser. Deze Zondagtopklasser  staat onderaan in de en moet de volgende prooi worden voor een AFC dat in vorm is met winst in de laatste vier competitiewedstrijden. (Verslag: Arjen Bos)

DWV – Zeeburgia Buiten het winnen van de Noordderby heeft DWV nog weinig goeds kunnen doen dit seizoen. En dan komt ook nog eens Zeeburgia op bezoek, promovendus, maar ook koploper. van de Eerste Klasse A. Voor beide Amsterdamse ploegen staat dus veel op het spel. (Verslag: Bert Ponsen)

CTO’70 – De Dijk Voor de ploegen die de poulefase van de districtsbeker hebben overleefd breekt de knock-out-fase aan. CTO werd vorig jaar in eigen huis uitgeschakeld door de latere finalist Chabab. Kan De Dijk dat ook of gaat de ploeg uit Duivendrecht nu wel stunten? (Verslag: Bert van Galen)

Pinoke – Rotterdam Of: wie haakt er af voor de play-off plekken? We zijn in de Hoofdklasse voor de heren nog niet in de buurt van de play-offs, maar er tekent zich al een kleine kopgroep af op de ranglijst. Daaronder vechten deze twee ploegen voor de vierde plek in een rechtstreeks duel in het Amsterdamse Bos. (Verslag: Marijke Groesz)

Amsterdam FM Sport is aanstaande zondag weer te beluisteren vanaf twee uur via 106.8FM (103.3 FM op de kabel), via www.amsterdamfm.nl en via onze app (te downloaden via www.amsterdamfm.nl/oude-website/app).

Presentatie: Bob Mans, Techniek: Jeroen Wolf.

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?