Amsterdam FM Sport terug met amateurvoetbal en zaalhockey

Na een week onderbreking vanwege de dood van grensrechter Richard Nieuwenhuizen is Amsterdam FM Sport terug. In deze uitzending brengen we u de laatste wedstrijden van het amateurvoetbal van dit jaar en schenken we aandacht aan de hockeyers die het veld hebben ingeruild voor de zaal.

Zeeburgia – AFC’34. Zeeburgia beleeft een geweldig 2012. Niet alleen promoveerde de club uit Oost dit jaar naar de Eerste Klasse A, maar in die poule domineert het ook nog eens met verzorgd voetbal. Wordt het Alkmaarse AFC’34, dat dit jaar degradeerde en nu weer bijna onderaan staat, het laatste slachtoffer van Zeeburgia? (Verslag: Thijs van den Berg)

DWV – Hercules. DWV lijkt tot het slot van het seizoen alleen nog maar finales te moeten spelen. De club uit Noord staat onderaan met slechts zeven punte,. De laatste opdracht van 2012 is een lastige, want in het Utrechtse Hercules treffen de Amsterdammers een topploeg. (Verslag: Bob Mans)

Indoor Hockey vanuit Sporthallen Zuid. Zondag is de centrale start van het landelijke indoor-hockeyseizoen. Iedere ploeg speelt twee wedstrijden De mannen van Amsterdam verdedigen hun titel en starten met een wedstrijd tegen Almere Ook de dames van Amsterdam en de heren van Hurley komen zondag twee keer in actie. (Verslag: Amber Roner)

Amsterdam FM Sport start op de gebruikelijke tijd van twee uur. De presentatie is in handen van Edwin Kleiss, de techniek in die van Bram Weijsman en de redactie in die van Gijs Vervliet.

 

 

Leave a Reply