Amsterdam FM Sport terug met ploegen in zwaar weer

Het amateurvoetbal wordt weer hervat en ook Amsterdam FM Sport ontwaakt weer uit zijn winterslaap.We zijn aanstaande zondag aanwezig bij in ieder geval de volgende twee wedstrijden met Amsterdamse ploegen die in zwaar weer verkeren.

 

AFC – Gemert AFC kent geen fijn seizoen tot nu toe. In de competitie gingen de laatste vijf (!) wedstrijden verloren waardoor de ploeg van de Zuidas is gezakt naar een magere tiende plek in de Topklasse. Ook kreeg AFC nog eens het slechte nieuws te verwerken dat Mike Ruijter, Mike Derlagen (Beiden Quick Boys) en Peter Post (Ajax-amateurs) de club gaan verlaten. Trainer Cor ten Bosch twijfelt door de verzwakkingen of hij nog aan boord blijft bij AFC. (Verslag: Thijs van den Berg)

 

DWV – Hercules Ook bij DWV is het onrustig. Voor de winterstop stapte trainer Peter de Graaf op. Hij zag het niet gebeuren dat hij met deze spelersgroep DWV in veilige haven kan loodsen. Oud-prof Leeroy Echteld is zijn vervanger. DWV begint 2013 met een zware klus: Het Utrechtse Hercules staat op een derde plaats in de Eerste klasse A. (Verslag: Bert van Galen)

 

Verder hebben we natuurlijk al het sportnieuws en achtergronden uit de Amsterdamse sportwereld, veel muziek en sluiten traditiegetrouw af met de Amsterdamse Topsportagenda

 

Presentatie: Marijke Groesz, Redactie: Gijs Vervliet, Techniek: Bram Weijsman

Leave a Reply