Amsterdam FM Sport zondagmiddag volgens het vertrouwde recept

Amsterdam FM Sport begint aanstaande zondagmiddag gewoon weer om twee uur. Een interessante selectie van voetbal- en hockeywedstrijden zal het recept vormen voor weer een opwindende sportmiddag. We hebben voor u uitgekozen:
AFC – SWZ/Boso Sneek Voor de tweede keer in korte tijd komen de Friezen naar Amsterdam. Werd er vorige keer nog gelijk gespeeld bij Chabab, deze keer wordt de klus een stuk zwaarder tegen een AFC dat in bloedvorm verkeert: de laatste vier competitieduels werden gewonnen. (Vanaf half drie, verslag: Thijs van den Berg)

Purmersteijn – De Dijk  Twee ploegen die absoluut meer van hun competitiestart hadden verwacht. De Dijk profileert zich al jaren als een ploeg die naar de Hoofdklasse wil, maar staat vooralsnog in de middenmoot. Purmersteijn kwam vorig seizoen nog uit in die Hoofdklasse, maar bungelt nu in de degradatiezone. Wie geeft zijn seizoensstart wat meer kleur?

Datzelfde Zeeburgia gaat overigens op bezoek bij een ploeg die de punten hard kan gebruiken: DWV. De thuisploeg presteert met vier punten uit zes wedstrijden ronduit teleurstellend en staat dan ook bijna op de laatste plaats. Kan de ploeg uit Noord die uit Oost het lastig maken? (Vanaf twee uur, verslag: Bert Ponsen)

Het hockey komt ook deze keer weer uit het Amsterdamse Bos waar de heren van Pinoké aantreden tegen Oranje Zwart. De thuisploeg draait weer goed mee en wil nu eindelijk wel eens een keer het seizoen afsluiten met de play-offs. Om op koers te blijven staat het voor de lastige taak de koploper uit Eindhoven te verslaan. (Vanaf kwart voor drie, verslag Marijke Groesz)

Verder natuurlijk veel muziek, tussen- en eindstanden van de diverse competities, interviews, nieuws en de agenda van Topsport Amsterdam.

Presentatie: Arjen Bos, Techniek: Bram Weijsman

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?