AmsterdamFM krijgt een opfrisbeurt

AMSTERDAMFM, DAN WEET JE WAT ER SPEELT!

De stem van de hoofdstad krijgt een nieuw en fris geluid.
De afgelopen maanden hebben we al veel werk verzet om AmsterdamFM te renoveren en aan te passen. Er is nogal wat veranderd. Zo hebben we de OBA verlaten en zijn de studio en de redactie naar het Tropenmuseum verhuisd. Ook wordt een horizontale programmering ingevoerd met thema-uitzendingen. De focus ligt daarbij op cultuur in de hoofdstad. Amsterdam bruist van de culturele activiteiten en er is tot nu toe geen medium dat daar intensief en voortdurend aandacht aan besteedt.
AmsterdamFM gaat deze mooie taak op zich nemen.

Deze website gaat op de schop.
We zijn zo druk geweest met de verhuizing dat we hier nog niet aan toe gekomen zijn. Op dit moment vind je hier dus nog veel gedateerde informatie over de oude programmering. We gaan dit zo snel mogelijk aanpassen aan onze nieuwe programmering. Even geduld nog dus!

Oproep
Aan de oproep om nieuwe medewerkers (vrijwilligers) wordt enthousiast gehoor gegeven, want de nieuwe opzet wordt alom gewaardeerd. Er is voldoende ruimte om presentatoren, technici en redacteuren de gelegenheid te bieden zich te ontplooien. Op de vacaturepagina vind je hier meer informatie over.

AmsterdamFM Academy
Medewerkers wordt een breed pakket aan cursussen geboden om hun (radio)vaardigheden bij te spijkeren en te verbreden. Daartoe krijgt de AmsterdamFM Academy een nieuwe impuls. Informatie daaromtrent vind je binnenkort op deze site.

Bestuur
Het verse elan van de ‘culturele zender van de hoofdstad’ is te danken aan een nieuw bestuur dat wordt gevormd door Frans van der Beek (voorzitter), Anneminke van der Velden (secretaris), Leon Wolleswinkel (bestuurslid) en Hanno Spreeuw (penningmeester en oudgediende van het radiostation).

Locatie
AmsterdamFM zal ook veel aandacht besteden aan de activiteiten van onze nieuwe gastheer: het Tropenmuseum. De studio is gevestigd in de voormalige museumshop, waar bezoekers van het museum de live-uitzendingen kunnen volgen en de vele prominente gasten in levende lijve kunnen aanschouwen.

Kortom
AmsterdamFM gaat de toekomst met nieuwe bezieling tegemoet. Onze zender is een sterk merk gebleken en het nieuwe team zal zich met voortvarendheid inzetten om de luisteraars een interessant pakket aan uitzendingen te presenteren.

Binnenkort komen wij met meer informatie over de lancering van onze nieuwe zender!

Comments are closed.