Amsterdamse Wereldverbeteraars – 17-04-2012 – Echte aandacht!

In het nieuwe 7delige programma Amsterdamse Wereldverbeteraars gaat presentatrice Gian van Grunsven op zoek naar inspirerende idealistische initiatieven in Amsterdam. Initiatiefnemers vertellen over hun drijfveren, ideeën, zorgen en dromen. De interviews worden afgewisseld door unieke en ongehoorde geïmproviseerde sketches, toepasselijke muziek en reacties van luisteraars.

 

Uitzending dinsdag 17 april –  Sensoor: een luisterend oor

In OBA Live tussen 14.00 en 15.00uur; te luisteren via de website vanavond tussen 19.00-20.00uur of direct via deze link!

Tijd en aandacht is een schaars en kostbaar goed. In de uitzending vertelt Dorine Kettenes  van de organisatie Sensoor over de unieke plek die deze organisatie daarom inneemt in de samenleving. Het hele jaar door, dag en nacht, biedt Sensoor een luisterend oor via telefoon, chat en e-mail.* Dit is mogelijk dankzij de inzet van de vele vrijwilligers, zij luisteren met tijd en echte aandacht naar ieder verhaal. Waarom bestaat Sensoor? Waarom werkt Sensoor op deze manier en wat bezielt de vrijwilligers?!

Ook vrijwilliger worden bij Sensoor?! Dat kan! Ga voor meer informatie naar deze website of bel 020-6758888.

* Sensoor is 24/7 bereikbaar via het nummer 0900-0767 of via lokaal tarief op 020-6757575.

 

Gast:     Dorine Kettenes (Sensoor)
Muziek:  1. Mannen van de Radio: Hoe gaat het met je; 2. Brigitte Kaandorp: Zwaar Leven; 3. Harry Jekkers: Ik hou van mij; 4. Blondie: Call me; 5. Andre Hazes: Geef mij nu je angst.
Improvisaties: Jochem Meijer en Sacha Hoedemaker

 

Amsterdamse Wereldverbeteraars werkt samen met…
Het Gewilde Westen
Improvolutie

Leave a Reply