ANNE: ”Videoclips kijken op de bank. Dat was the real life.”

Vroeger spendeerde ik uren voor de televisie. Ik denk dat ik een jaar of acht was. Daar lag ik, op het bankje, te kijken naar al die mooie videoclips op TMF en the BOX. Behalve op zaterdagochtend, dan keek ik naar Telekids. 

 

TMF en the BOX bestaan al een tijdje niet meer. Het is nu MTV. Dat staat voor Music Television. Nu vraag ik me af wat er gebeurd is. Music Television? Ik zie alleen maar zestienjarige kinderen met een baby en andere real life shows. Videoclips kijken op de bank. Dat was the real life. 

 

Videoclips. Wat vond ik dat mooi. En wat was ik blij dat je je eigen videoclips mocht aanvragen. Hier maakte ik natuurlijk optimaal gebruik van. Elke videoclip had een nummer, en met een vaste telefoon kun je je favoriete videoclip aanvragen. Wat vond ik dat leuk. Mijn ouders daarentegen, die vonden het minder leuk. 

 

Vandaar dat ik een lijstje voor je hebt gemaakt. Met de videoclips die ik leuk vond.

 

Crazy Town – Butterfly

 

Janet Jackson – Together Again

 

 

Bloodhound Gang – The Bad Touch 

 

Brandy & Monica – The Boy is Mine

 

The Offspring – Pretty Fly (For a White Guy)

 

Comments are closed.