Anwar el Ghazi: “We hadden de beelden van hun bekeken”

Ajax won gisteravond het eerste duel in de zestiende finales van de Europa League thuis met 1-0 van Legia Warschau. In de eerste helft waren de Amsterdammers veel sterker en maakte spits Arek Milik tegen zijn landgenoten verdiend de 1-0. Na de rust ging de Poolse ploeg Ajax meer onder druk zetten en was het aan doelman Jasper Cillessen te danken dat de voorsprong behouden bleef. Hierdoor is de uitgangspositie voor de return volgende week in Polen goed. Deze wedstrijd wordt gespeeld in een leeg stadion vanwege een straf die Legia kreeg van de UEFA.

Na de wedstrijd aprak Amsterdam FM-verslaggever met Ajacied Anwar el Ghazi en die gaf aan dat het verschil tussen de eerste en tweede helft groot was.