Appelsap viert 15-jarig jubileum met koffietafelboek: So Fresh It Hurts

Nederlands toonaangevende hiphop- en fresh muziekfestival Appelsap viert haar 15-jarig bestaan. Dit wordt gevierd met het bijzondere koffietafelboek ‘SO FRESH IT HURTS’. Sinds de start als een gratis block jam in 2000, is Appelsap uitgegroeid tot het baanbrekende festival dat het vandaag is . De line- up varieert van lokaal talent tot de elite van wereldklasse Hiphop, Soul, R&B en progressieve elektronische muziek .

 

Ondanks de aanhoudende groei van het festival, is de gezellige sfeer nog steeds zo tastbaar als het was tijdens de vroege buurtfeest dagen. Iedereen die Appelsap een warm hart toedraag, kan helpen bij de realisatie van het boek door een bijdrage via Voordekunst.

 

Het merk Appelsap staat voor frisse muziek, mode, talent, kunst, straat cultuur, design en het nachtleven en deze onderwerpen vormen de paraplu van een uniek verhaal . SO FRESH IT HURTS vertelt een visueel verhaal over de Amsterdamse straat cultuur en zijn key- spelers die sinds 2000 zijn uitgegroeid tot wereldwijd gerespecteerde professionals in hun vakgebied.

 

In Kunst & Cultuur praat Amber Roner met Ghamte Smit  van Appelsap over het aanstaande festival en het koffietafelboek SO FRESH IT HURTS.

 

De jubileum editie van Appelsap is op 8 augustus in het Flevopark.

Comments are closed.