Aristos plaatst zich op de valreep voor promotiewedstrijden

HANDBAL Vijf weken geleden zei Kevin Kreuger, speler van Aristos, dat de kans 75% was dat Aristos de promotiewedstrijden zou halen. De Amsterdamse handballers maakten het nog heel spannend maar het is uiteindelijk gelukt. Ze moesten wel nog even wachten op het resultaat van Bevo – DIOS tot er echt feest gevierd kon worden.
“We hebben te horen gekregen dat we er zijn! We hebben gisteravond helaas zelf verloren van de nummer 2 Haro, maar dat verlies was al een beetje ingecalculeerd. Vandaag won Bevo van DIOS en dus zijn wij geplaatst en niet Hurry Up. Zij stonden gisteravond al feest te vieren maar zijn nu dus niet geplaatst. Je kan dus wel spreken van een dubbele kater!”

“We spelen nog een kleine competitie met 4 teams waarbij de eerste drie doorschuiven naar de Eredivisie. De 4e speelt daarna een wedstrijd tegen de laatste van de Eredivisie. Voor ons is het nu gewoon belangrijk om een keertje compleet te zijn. Ik hoop dat dit een stip aan de horizon is die kan inspireren, maar we zullen nu de daad bij het woord moeten voegen. Met twee keer in de week trainen ben je in de Eredivisie al recreant genoeg!”

Kreuger hoopt zijn teamgenoten aan te moedigen om er echt de schouders onder te zetten. “Op basis van ons spel de laatste periode hebben we dit niet verdiend, maar de rest was blijkbaar nog slechter.” Ondanks alles heeft Kreuger vertrouwen in zijn ploeg. “We moeten zorgen dat we die Eredivisie te halen, dat is veel leuker dan in de Eerste klasse spelen. Ik zeg weer dat we 75% kans hebben op de Eredivisie.”

Beluister hieronder het gehele gesprek met Kevin Kreuger, speler en voorzitter van handbalclub Aristos:

https://soundcloud.com/amsterdamfm/20160320-kevin-kreuger-aristos

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?