Beleef de ontknopingen in het amateurvoetbal bij Amsterdam FM Sport

 

 

 

Wat betreft het profvoetbal is de buit voor Amsterdam binnen, maar in het amateurvoetbal heerst er rond een paar Amsterdamse ploegen nog een hoop spanning. Zondag om twee uur is er weer Amsterdam FM Sport met live drie wedstrijden waar nog een hoop op het spel staat:

 

14:00 De Derby van Noord: DWV – De Dijk. De Dijk heeft zich al een tijdje veilig gespeeld en is inmiddels druk bezig om de selectie te versterken om volgend jaar de stap naar de Hoofdklasse te kunnen zetten. DWV is nog steeds in degradatiegevaar. maar kan door winst in deze derby bijna zeker volgend seizoen in de Eerste Klasse uitkomen. (Verslag: Bert van Galen)

 

14:00 Hoogland – Blauw Wit Amsterdam. Bij winst van Blauw Wit in Hoogland en bij puntverlies van alle concurrenten is de derde periode voor de Amsterdammers binnen. Het belooft een spannende strijd te worden want de thuisploeg is ook nog kansrijk voor deze prijs. Eventueel kan de ploeg uit Sloten zich ook via de ranglijst plaatsen voor het toetje van het seizoen. (Verslag: Bert Ponsen)

 

14:00 FC Chabab- ADO´20. FC Chabab heeft aan een punt tegen kampioen ADO´20 genoeg om de derde periode binnen te slepen en zich zo te plaatsen voor de nacompetitie. Het wordt een drukke Meimaand voor de ploeg uit Slotermeer, want zondag plaatste het zich ten koste van AFC voor de bekerfinale tegen Montfoort. Die vindt op Hemelvaartsdag plaats op het veld van sv Huizen.

Presentatie: Arjen Bos, Techniek: Jeroen Wolf

 

Leave a Reply