Bokser Poulino: ‘Ik word de koning van het universum.’

De negende versie van het Ben Bril Memorial was een knotsgekke. In een volle zaal van Carré, vol oud-boksers en mannen als Sjaak Swart en Dré Hazes junior, werden vanavond acht partijen gebokst. 

 

De eerste partij werd door Othman Allach gewonnen. Zijn tegenstander, van oorsprong een kickbokser, trapte een aantal keer als reflex en werd gediskwalificeerd. Ook de tweede partij eindigde snel vanwege olie in het oog van een bokser. Er was pas echt spektakel te zien toen Jessica Belder haar Roemeense tegenstander een gebroken kaak sloeg. De wedstrijd daarna mocht de Amsterdamse publiekslieveling Josimar (Joos) Poulino laten zien wat hij waard was. Hij liet werkelijk niets heel van zijn tegenstander Daku. Poulino werd hiermee Nederlands Kampioen en sprak kort na zijn overwinning met Wedstrijdritme-verslaggever Wouter Bouwman:

 

Na de pauze won Gino Kanters de grote prijs van Amsterdam. Wist Gevorg Khatchikian uit Heerlen zijn wedstrijd op knock-out te winnen en bleef Rafik Harutjunjan Wereldkampioen in de categorie onder 67 kg.


More Berichten for Show:

Comments are closed.