Van Hooff (PVV N-H): “Zal ze enorm missen, kan niet anders zeggen”

Hero Brinkman stapt na de Tweede Kamer ook uit de Provinciale Staten fractie van de PVV in Noord-Holland. Brinkman doet dit samen met nog drie collega-fractieleden van de PVV. De twee andere vertegenwoordigers van de partij, Joost van Hooff en Dannij van der Slijs, blijven wel achter Geert Wilders staan.
AmsterdamFM sprak met Van Hooff, die onder meer aangaf dat hij het vertrek had zien aankomen, maar het niet zo snel had verwacht.Verder zei hij:  “Ik waardeer Hero, maar ik kan mijn kiezers in Noord-Holland niet laten vallen”.

Van Hooff wilde niet ontkennen dat hij een voorstander is van de democratisering van de partij, maar “dat is aan de PVV-fractie in Den Haag, dat heeft tijd nodig”. Ook zei Van Hooff zijn ex-partijgenoten te zullen gaan missen. Hij eindigde welhaast filosofisch:

“Iedereen in dit leven kan keuzes maken. Soms maak je goede, soms maak je verkeerde. De toekomst moet uitwijzen of hun keuze een goede is geweest of niet”.

Luister hier naar het volledige gesprek, waarin Van Hooff antwoord geeft op de vraag of hij ‘voor de PVV’ of ‘tegen Brinkman’ is:

 

 

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?