Building Holland in totaal nieuw jasje

Amsterdam RAI (Building Holland) en Kennisplatform Duurzaam Gebouwd bundelen hun krachten en organiseren samen Building Holland 2014 in een compleet vernieuwde stijl. Building Holland wordt hét jaarlijkse platform voor beslissers in de woning- en utiliteitsbouw; een nieuw topevenement waar kennis- en netwerkdeling centraal staan, met topsprekers en een toonaangevend netwerk van participanten. Dat schrijft duurzaamgebouwd.nl  vandaag op zijn website.

De bouwbranche wordt de komende jaren in een hoog tempo getransformeerd naar een industrie. Een bouwindustrie, zoals elke andere industrie met totaalconcepten, garanties en kwaliteit. De verschillende ketenpartners in de bouw zoeken op dit moment aansluiting bij elkaar voor kennisdeling, conceptontwikkeling en samenwerking.

Met het samenbrengen van alle schakels in de keten, zoals architecten, aannemers, installateurs, woningbouwcorporaties, vastgoedontwikkelaars, adviseurs en toeleveranciers tijdens een jaarlijks en landelijk platform, speelt Building Holland in op deze behoefte. De opdrachtgevers voor de bouwsector krijgen zodoende de mogelijkheid kennis te maken met de echte vernieuwing in de bouw. Building Holland vindt plaats in de RAI in mei 2014.

Leave a Reply