Carlo Strijk: ‘Laten we met elkaar liefde delen’

Afgelopen week kleurde Amsterdam steeds meer roze en wapperen door de hele stad de regenboogvlaggen als symbool voor de Gaypride. Een week vol activiteiten, optredens en speciale exposities op inspirerende locaties. Dit weekend wordt traditiegetrouw de week op zaterdag afgesloten met de Canal Parade door de grachten van Amsterdam, maar Gay.nl start deze gaypride weekendfinale met de Gay.nl Pride Party op het Rembrandtplein. Ze hebben een lekkere line-up voor je georganiseerd met oa. Sjors van der Panne, Emmaly Brown, Mai Tai, Justine Pamelay en DJ Jean. Geen beter begin van je vrijdagmiddag dan de grootste GayMiBo van Amsterdam!  

 

In Kunst & Cultuur sprak Amber Roner met Carlo Strijk van Gay Group NL over de line-up, de thema's van dit jaar en waarom we ieder jaar met elkaar dit feest moeten vieren.

 

Het feest begint om 17.30 uur met DJ Guilty Pleasure. De line-up bestaat onder andere uit Sjors van der Panne, Mai Tai, I Am Aisha, Yves Berendse, Emmaly Brown, Justine Pelmelay en DJ Jean en wordt afgesloten met een vuurwerkshow. De volledige line-up vind je op Facebook.  

Comments are closed.