Carnaval boven de rivieren: wat te doen in Amsterdam?

Carnaval is een traditie het zuiden van het land, maar ook in de grote steden probeert men deze feestelijke bedoening in te luiden. Amsterdamse clubs staan vanaf vrijdag in het teken van dit Katholieke feest. Hieronder volgen een aantal locaties waar je Carnaval kunt vieren.

De Raad van 11 – Zaterdag 25 februari, Thuishaven

Dit jaar wordt De Raad van 11 gevierd in het Thuishaven Terrein. Naast een Jordanese Toppers tent en een Caribisch Schuurpaleis zijn er ook nog plekken waar andere helden kunnen schitteren. In Bobo’s Area en de Mokumse backstage kunnen de partygangers hun mooiste outfits showen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de officiële website, en kosten 27,50.

Carnaval: El Bacchanal XXXL – Vrijdag 24 februari, Amsterdam Roest

Eerder zin in de Zuid-Amerikaanse sferen? Dat kan! In de zalen van Roest wordt reggaeton, salsa, bachata, baile funk, forro, axe en samba door de speakers geblazen. De dresscode is Caliente en ook is er een mogelijkheid om te dineren op zijn Braziliaans.

Tickets zijn te koop via de facebookpagina. Een reguarticket is 10,-. Met diner kost het 30,-.

Carnaval Brasileiro – Zaterdag 25 februari, Club Claire

Liever een mengelmoes van Hollandse en Zuid-Amerikaanse carnavalsmuziek? Dan ben je aan het goede adres bij Carnaval Brasileiro. In club Claire zijn meerdere zalen met een diversiteit aan carnavalsmuziek. Claire noemt dat zelf: “het beste van beide werelden”.

Voor de mooiste outfits zijn prijzen te verdienen, dus haal alles uit de kast!

Tickets vind je via de facebookpagina en kosten 15,-.

Het Carnavals feestje – Zaterdag 25 februari, Q-Factory

Als je zin hebt in een grote glijpartij, biedt Q-Factory een goede oplossing. Tijdens dit oer-Hollandse Carnavalsfeestje wordt het zeker glibberig op de dansvloer. De lekkerste Hits, Hiphop, Disco, House Knallers, classic 80 ’s en 90’s worden gedraaid op dit feestje.

Tickets zijn 14,50 en te vinden via het facebook-evenement.


More Berichten for Show:

Comments are closed.