Na je voetbalpensioen, zo rond je je 35e, is het als voormalig profvoetballer tijd om na te denken wat je daarna gaat doen. Trainer worden, scout, analist of toch iets anders? Het cliché wil dat je vroeger nog wel eens een sigarenwinkel opende na je carrière; oud-Ajacied Andy van der Meyde heeft een hedendaags alternatief gevonden: hij begint als barista bij Puro Koffie. Van een bewogen profbestaan naar een milieubewuste koffiemaker: daar wilden we graag meer over weten. Amsterdam FM sprak met Andy van der Meyde over zijn opmerkelijke carrièreswitch.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.