‘Catching the Sun’ in Amsterdam

In AmsterdamLight van 15 december belde ik met SFSA voorzitster Isabel Bos. De SFSA staat voor ‘Students For Sustainability Amsterdam’ en bestaat uit zowel studenten van de UvA als de HvA. Met Isabel praatte ik over de inhoud van de GreenDoc van dinsdagavond en hoe deze toepasbaar kan zijn voor de stad Amsterdam. Is er in Amsterdam ook iemand die zo begaan is met het implementeren van zonne-energie als de Amerikaanse ondernemer? Is de Chinese ondernemer, die in het slotakkoord van de documentaire dromend van een duurzame stad met een cowboyhoed over de grasvelden van Texas loopt, een bron van inspiratie voor de voorzitster van de SFSA? Isabel Bos vertelt.

Met quotes als: “energy is like love, everybody needs it“, pakt de Chinese ondernemer menig kijker in. Zie de trailer op de website.

“A must-see film. An eye-opening look at workers and entrepreneurs on the forefront of the clean energy movement that will transform, and enliven the way you see the future. What is clear is the wonderful opportunity the transition to clean energy represents.”  – MARK RUFFALO

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?