Chabab pakt derby en koppositie: “Dit hadden we niet verwacht”

FC Chabab kent een uitstekend weekend weekend. De ploeg van trainer Alami Ahannach won niet alleen de stadsderby bij JOS Watergraafsmeer met 1-2, het pakte ook nog eens de koppositie. Voor JOS Watergraafsmeer waren de druiven zuur. Op Sportpark Drieburg liep het een 0-1 achterstand op door Mo Ajnane, kwam het vervolgens met een man meer te staan door een rode kaart, maar zag Chabab daarna de score uitbreiden naar 0-2 (Abdul Rahim). In de slotfase kwam de thuisploeg nog tot 1-2, maar daar bleef het bij voor JOS. Trainer Sander Middelbeek van JOS vond dat zijn ploeg meer had verdiend. Hij was dan ook evengoed tevreden over het vertoonde spel:

Chabab verdrong Vlissingen van de koppositie en dat scenario stond aan het begin van het seizoen in de planning van het team. Trainer Alami Ahannach over de derby, de koppositie en de aankomende wedstrijd tegen dat zelfde Vlissingen:

Niet alleen Chabab-Vlissingen staat op het programma, JOS Watergraafsmeer neemt het zondag op tegen Westlandia. De Dijk (dat vandaag met 1-4 won van OFC) speelt uit tegen het Utrechtse Magreb.

 

 

 

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?