Chabab ziet promotie dichterbij komen

FC Chabab heeft afgelopen maandag, tweede pinksterdag, een flinke stap gezet richting promotie naar de Topklasse door Alphense Boys met 0-1 te verslaan.
De ploeg van coach Alami Ahannach had aan een gelijkspel genoeg om zich te verzekeren van de volgende ronde van de play-offs maar de Amsterdammers keerden met de volle winst terug uit Alphen aan den Rijn. Verdediger Billy Kaahba maakte in de vijfentwintigste minuut de enige treffer van het duel.

Om promotie naar de topklasse af te dwingen zal Chabab in de volgende ronde moeten afrekenen met het Veldhovense UNA/Brinvast. De eerste ontmoeting in dit tweeluik staat gepland op donderdag 31 mei om 20.00 uur in Amsterdam. Na dit tweeluik volgt er op 10 juni nog een finale op neutraal terrein tegen de winnaar van de andere halve finale, die tussen Blauw Geel ’38 (uit het Brabantse Veghel) en Be Quick 1887 (Groningen)

Amsterdam FM verslaggever Hafid Eddaoudi sprak na afloop met trainer Alami Ahannach van Chabab en vroeg hem hoe hij dit duel ervaren had.

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?