Cinekid heeft nieuwe partner

Cinekid en Vinea gaan samenwerken. Het internationale Film-, Televisie- en Nieuwe Mediafestival voor kinderen en de grootste aanbieder van kinderkampen in Nederland bundelen voor het eerst hun expertise. In de zomervakantie bieden ze Filmkampen aan voor kinderen van acht tot en met vijftien jaar. In de periode juli en augustus worden de Filmkampen georganiseerd op de Unit Sport & Cultuur van de TU Delft.
Naast ontspanning, zon en nieuwe vrienden maken staat tijdens het Filmkamp uiteraard ‘films maken’ centraal. In een week doorlopen kinderen het creatieve en productionele proces dat bij het maken van een film komt kijken. Op speelse wijze komen ze meer te weten over acteren, set dressing, productie, montage en geluid.
Vinea organiseert al meer dan 60 jaar kinderkampen en jongerenreizen. Ieder jaar ontvangt de organisatie duizenden kinderen en jongeren in de leeftijd van 7-19 jaar. Cinekid organiseert sinds 27 jaar in de herfstvakantie het internationale Film-, Televisie- en Nieuwe Mediafestival voor kinderen. Daarnaast biedt Cinekid het hele jaar door workshops op locatie aan op het gebied van media-educatie.

Leave a Reply