Clash der Recensenten 23 april: WOE!

Onze presentator Constant Meijers verwelkomt vandaag in onze uitzending niemand minder dan regisseusse Edit Kaldor om met haar te spreken over haar voorstelling Woe.

Edit Kaldor werd geboren in Boedapest en emigreerde als kind naar de Verenigde Staten. Hier studeerde ze drama en literatuur aan Columbia University en werkte ze jarenlang als dramaturge en video-maker met Peter Halasz. Uiteindelijk volgde ze de masteropleiding Theater (DasArts) aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Nu woont en werkt ze in Amsterdam. Ze maakt theatervoorstellingen die de grenzen van het theater aftasten en vaak het gebruik van documentaire elementen en digitale media integreren. In de afgelopen jaren is haar werk te zien geweest op veel plekken in Europa en daarbuiten. Haar voorstelling Woe zal te zien zijn in Frascati van 24 tot en met 27 april!

Ook zijn recensenten Loek Zonneveld en Karlijn Mofers aanwezig in de uitzending. Zij zullen voorstellingen die zij onlangs hebben gezien in de theaters met elkaar bespreken. Wat was er te zien en wat was de moeite waard? We zullen het horen bij de Clash der Recensenten tussen 3 en 4!

De uitzending is terug te luisteren op: http://www.salto.nl/streamplayer/stadsfm_ondemand.asp?y=13&m=04&d=23&t=1500&s=3599

Leave a Reply