Comeback MAI TAI tijdens ‘PINK 2014’

PINKPARTY POSTER

Gay Amsterdam, LGBTQ, organiseert afzonderlijk van elkaar tal van bijeenkomsten en feesten. Aan gezamenlijke evenementen voor vrouwen en mannen, waarbij ook gay-minded people méér dan welkom zijn, durfden weinigen zich te wagen. Lot Bierens van muzyQ Studio’s benaderde Tom de Jong met dit idee, legde contact met Taetske Linting, bekend van de Amsterdam Mixed Gay Parties en Garbo For Women-feesten. Samen hebben zij de handen ineen geslagen. Een mixfeest met als doel: ‘verbinden’. Irene Hemelaar van AGP zal de avond ludiek openen.
Het programma van ‘PINK 2014’ op zaterdag 25 januari van 20.00 tot 02.00 uur in muzyQ Studio’s staat als een huis!

DJ Shug De La Sheedah trapt om 20.00 uur uur af, verbindt de optredende artiesten en sluit de avond samen met aanstormend talent DJ Arnass spetterend af met hun ‘Back to Back Afterparty’.
Meer toppers maken hun opwachting tijdens deze grensverleggende en -vervagende avond.
Dorka & Wessels brengen hun intense singer/songwriter repertoire.
Rachid & Rachid, twee jonge Marokkaanse rappers, zorgen samen met DJ Arnass voor een grote verrassing met hun hommage aan deze avond.
In het kader van Ramses Shaffy 80 in 2013 en de prachtige tv-serie ‘Ramses’ zal zanger/acteur Tom de Jong samen met zangeres/actrice Ine Kuhr en Nico van der Linden – de pianist van Shaffy – een fraaie ode brengen aan deze grote legende. Nico is tevens te horen in en arrangeerde de pianomuziek voor deze tv-serie.

The Other Man (Tom) presenteert de 2014 clubmix van zijn in 2013 verschenen single ‘Lekker Hè?’.
De drie meiden van Sway zullen vol swing, Motown en Big Band zeker de voeten van de vloer krijgen. Na hun ‘X-Factor’-avontuur met coach Angela Groothuizen zitten deze dames flink in de lift.
En dan Mai Tai! Het exotische damestrio dat in de tachtiger jaren hit na hit scoorde, is helemaal terug! Tijdens Gay Pride 2013 trilde het Rembrandtplein letterlijk op zijn grondvesten. Beleef de primeur van hun gloednieuwe show tijdens ‘PINK 2014’.
De special guests blijven nog ‘special’ en maken zich zichtbaar op 25 januari.

Reserveren
Kaarten voor ‘PINK 2014’ zijn €12,50 in de voorverkoop via
http://amsterdammixedgayparties.nl/, http://garboforwomen.nl/ en bij Gays & Gadgets, Spuistraat 44.
Op de avond zelf : €15,00 aan de kassa van muzyQ Studio’s, Atlantisplein 1, Amsterdam-Oost (achter de HEMA aan de Linnaeusstraat).
Voor info en route: http://www.muzyq.com/. Bewaakt parkeerterrein slechts €2,00 voor de hele avond.

Leave a Reply