De Lockdown in Tien Vragen: Stijn van den Berg

Sinds in maart de intelligente lockdown werd aangekondigd is de wereld drastisch veranderd. Na verloop van tijd werden de regels weer versoepeld en konden we ons weer ietsje vrijer bewegen. Dat was jammer genoeg niet van lange duur want inmiddels lopen de cijfers weer op.

Wordt de wereld echt wel weer zo gewoon zoals vóór de quarantaine? Wat doet deze lockdown met ons, hoe heeft het ons en onze wereld veranderd? Aan de hand van Tien Vragen die we aan mensen uit verschillende disciplines stellen, gaan we op zoek naar antwoorden.

In deze aflevering vertelt singer-songwriter, pianist en presentator Stijn van den Berg hoe hij de lockdown is doorgekomen. Na de aanvankelijke rust kwam hij er achter dat hij daar onrustig van werd. Maar gelukkig beweegt er inmiddels weer van alles: nadat de horeca weer open mocht kon hij weer als pianist in de Pianobar aan de slag en ook bracht hij vorige week een nieuwe single uit, Vrij Lief. De clip nam hij op, midden in de lockdown, op een doodstille, verlaten Dam…

Stijn vind je op: Instagram als stijn.music

Facebook: https://www.facebook.com/stijn.music

Website: https://stijnvandenbergmusic.nl/


More Berichten for Show: Scheltema Live

Comments are closed.