De Magneetbar, Flirttips & Sweat bij #JeMoeder

Je Moeder kan niet om het oranjegevoel heen. In de muziekkeuze van deze ochtend kwamen vaak de woorden: sweat, perfect en whistle voor. Maar Je Moeder kijkt ook buiten de lijnen van het voetbalveld en spreekt Jesse Limmen over de Magneetbar. Lisa Portengen geeft flirttips, Rivelino Rigters geeft een WhateverDam update en uit Metha’s Muziekdoos komt deze keer een hoop herrie. Heb je Je Moeder gemist? Geen nood, want hierbij alle hoogtepunten verzameld.
Je Moeder’s hoogtepunten? De interviews
De Magneetbar verwierf door haar succes al snel een ware cultstatus. Het begon zeven jaar geleden als een uniek concept op Ruigoord. Iedereen die bijdraagt aan het goede gevoel van de bezoekers krijgt in ruil daarvoor een biertje. Daarna volgde de rijen voor de tent op Lowlands en vorig jaar het Magneetfestival. Een reünie kan eigenlijk niet uitblijven, dus komende donderdag wordt Paradiso voor een avond omgetoverd tot de Magneetbar.

Jesse Limmen, bedenker van de Magneetbar, vertelt bij Je Moeder alle ins- & outs over het concept, het Magneetfestival en de reünie.

Ook legt Jesse uit wat de ultieme Magneetbar beleving is. Of eigenlijk wat The Opposites daarmee te maken hebben.

Lisa Portengen spreekt uit ervaring als het gaat om Smart&Sexy. Zij geeft Je Moeder flirttips aan de hand van twee bijzondere momenten uit haar leven afgelopen week. 

Rivelino Rigters, frontman van Rive de band en initiatiefnemer van de LonDam/RomDam crossover,  praat Je Moeder bij over WhateverDam. Een crossover tussen verschillende muziekstijlen uit Londen, Rome en Amsterdam. Edit Select komt uit Londen en tourt volgende week door Nederland. Rive de band vertrekt naar Rome voor de opnames van hun nieuwe album en de single ‘I feel like seventy’ sluit eigenlijk heel goed aan bij de oranjekriebels.

Muziekmoeder Metha heeft niets met voetbal, maar zocht toch een toepasselijke muziektip. Veel herrie van The Jon Spencer Blues Explosion met Sweat. Ze legt uit waarom.

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?