De veertiende editie van Appelsap Fresh Music Festival

Volgende week zaterdag 9 augustus is het alweer tijd voor Appelsap. De veertiende editie van dit festival wat ooit begon als block jam of anders gezegd een buurtfeest in het Oosterpark, belooft ook dit jaar weer een ultieme beleving te worden voor liefhebbers van world-class Hiphop, electronic music and local talent. 
 

Verspreid over 4 area's kunnen bezoekers wederom genieten van vernieuwende acts en dj's van verschillende pluimage. Zoals elk jaar is er de Mainstage met (inter)nationale Hiphop acts van het hoogste niveau. De Electronic stage onder auspiciën van het Amsterdamse bass-platform Colors zal zich dit jaar naast vernieuwende bass- en house beats ook meer richten op live acts. Net als vorig jaar is er ook de 101Barz x Freshcotton stage waar je het nieuwste en beste van de Nederlandse Hiphopscene vindt. Nieuw op Appelsap is een area die zich naast eten en drinken richt op exotische beats en riddims. Ook dit jaar zijn kinderen weer meer dan welkom op Appelsap (tot 12 jaar gratis toegang).
 


In Kunst & Cultuur vertelt organisator en programmeur van Appelsap Rogier de Reiger aan presentatrice Amber Roner alle ins & outs van dit festival. 
 

Appelsap Fresh Music Festival 2014
Zaterdag 9 augustus Oosterpark, Amsterdam
12.00 – 23.00 uur

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?