Derde album Bruut!: ‘Mad Pack is veel dansbaarder’

Derde album Bruut!: 'Mad Pack is veel dansbaarder', zo vertelt saxofonist van het jazzquartet Maarten Hogenhuis. Na shows in Japan, Polen, Burkina Faso, Duitsland, Engeland, Zuid-Afrika, Spanje, Suriname, Turkije en natuurlijk Nederland speelt Bruut! op 3 maart in Canvas Amsterdam. Die avond wordt hun nieuwe en derde album Mad Pack gepresenteerd dat op 6 maart uit komt. Mad Pack valt net als vorige albums onder de noemer superjazz. In het kort: ze houden van spelen voor een zwetende en dansende menigte en hun hechte sound zit vol uiteenlopende invloeden, uitgevoerd op een hoog muzikaal niveau.

 

In gesprek met presentatrice Amber Roner vertelt Maarten Hogenhuis onder andere over hoe personages de titels van de liedjes vertolken en worden getoond op de cover van het nieuwe album Mad Pack. 

 

Wil jij bij de albumpresentatie zijn van BRUUT!? We mogen bij AmsterdamFM namens hen 2×2 kaarten weggeven als je antwoord kunt geven op de vraag: wat is de naam van het liedje en het personage die de eerste bondgirl vertolkte? Luister het gesprek met Maarten voor het juiste antwoord en laat het weten aan AmsterdamFM via twitter @AmsterdamFM of mail naar redactie@amsterdamfm.nl. 

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?