Deze Koningsdag: de tweede editie van Vondelpark Live!

Volgende week is het alweer zover: de tweede Koningsdag in coronatijd. Dat is best een shockerende gedachte, wie had dat nou gedacht toen we vorig jaar ook binnenzaten op Koningsdag, dat dat ook in 2021 zo zou gaan?

Dit is natuurlijk ontzettend jammer, maar als we het afgelopen jaar iets hebben geleerd over Nederlanders is het wel dat ze met de meest creatieve oplossingen komen voor vervelende situaties. Zo ook weer dit jaar op Koningsdag in Amsterdam. U kent het beeld van een normale Koningsdag ongetwijfeld: het hele Vondelpark ligt vol met kleedjes en kinderen doen hun uiterste best om met het tentoonstellen van hun vele talenten een zakcentje bij te verdienen. 

Helaas is deze kans er dit jaar niet in het Vondelpark, maar wel online! Bart Elshof, Reuben Alexander, Mark de Vries en Jort Boot bedachten vorig jaar Vondelpark Live: een platform waarop kinderen uit de stad toch hun talenten konden delen. Dit werd een groot succes, en dit jaar zal de site dus weer online zijn! Famke spreekt hierover in de studio met organisator Bart Elshof.

Luister het hele interview hieronder:

Het Ritme van de Stad is elke vrijdagmiddag om 12.00 uur te beluisteren op Amsterdam FM!

Afbeelding: www.vondelpark.live

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?