Deze week in Kunst & Cultuur op vrijdag…

Iedere week live vanuit de studio op de 4e verdieping van de OBA van 15:00 tot 17:00: Kunst & Cultuur op vrijdag. Twee uur lang praten wij en onze gasten jou bij over wat er de komende week te doen is in Amsterdam op het gebied van Kunst & Cultuur. De uitzendingen zijn toegankelijk voor publiek.

 

15.00 – 16.00 uur. Presentatie: Fabiola Veerman

 

– Met De Wereld Draait Noord brengt de Theaterstraat een nieuw programma waarin 4 keer per jaar de buurt en het stadsdeel centraal staan. De regisseurs, schrijvers en acteurs werken daarbij samen met bewoners, artiesten, ondernemers en instellingen uit Amsterdam-Noord. Gast: Arthur Kneepkens

 

– Gast: Thea Derks. Zij schreef de biografie over Reinbert de Leeuw en geeft daarover een lezing op 19 februari. 

 

– Muziek en een gesprek met Rosa, violist van het Ragazze Quartet.

 

16:00 – 17:00 uur. Presentatie: Amber Roner

 

– De zesde editie van het Popartsfestival start vandaag op de podia van Theater Bellevue, de Krakeling en het Ostadetheater. Het hele weekend kun je genieten van voorstellingen met op verschillende manieren poppen en obejecten die het verhaal van de voorstelling vertellen. Gasten: Hoofd PR & Marketing van de Krakeling Evelyn Rietveld en puppeteer, danser, acteur Tim Velraeds die de openingsvoorstelling de Grieken vertolkt.

 

– Gast: schrijfster en regisseusse Moniek Kramer over de lunchvoorstelling Happie Birthday Mammie in Theater Bellevue. Een zwarte komedie over een echtpaar met een moeder als prominente derde met in de hoofdrollen: Raymonde de Kuiper en Raymond Thiry.

 

– Gast: cabaretier Max van der Burg over zijn derde avonvullende show: Amok. Komende week in Theater Bellevue.

 

 

Techniek: Rick van der Breggen.

 

De niet-live muziek is uitgezocht door Metha Molenaar.

Comments are closed.