Different drums, een muzikale boodschap voor het bedrijfsleven bij Master You

https://soundcloud.com/amsterdamfm2/master-you-zelfbeeld-en-de-mate-van-succes
Muziek liefhebber? Lees dit….Pitch You! is een vast onderdeel in het programma Master You elke vrijdag te beluisteren tussen 11-12 uur bij AmsterdamFm Ook als #podcast via #soundcloud. Bij Pitch You komen ondernemer, start-ups en ambitieuze professionals elke week pitchen om zichzelf, product of dienst te promoten. Zo ook morgen Marnix Stassen hier alvast een korte impressie van zijn bezigheden

“Marnix Stassen geeft vanuit zijn bedrijf Different Drums al bijna twintig jaar samen met een aantal facilitators workshops, trainingen en bijzondere trajecten in het kader van teambuilding aan teams en groepen van tien tot aan honderden personen. In kick-offs en energizers voor congressen en grote events zorgt hij in een paar minuten dat groepen van tien tot honderden mensen met elkaar in één ritme komen.

Terugkerende opdrachtgevers van Different Drums zijn onder andere PwC, ING, Ogone, Deloitte, Heineken, Randstad en DHL. Ze werken voornamelijk in Nederland en België en de workshops kunnen ook worden gegeven in het Engels en -met een beetje support- in het Frans.
Sinds 1995 is hij fulltime drummer/percussionist. 
Hij heeft met onder andere Alain Clark, Trijntje Oosterhuis, Ilse de Lange, Dana Winner, Lee Towers, Mike Boddé, Karin Bloemen en de Edwin Evers Band tours, festivals en live-tv-optredens gedaan en aan heel veel cd- en dvd-opnames meegewerkt. 
 
Morgen komt hij pitchen en ons hopelijk raken met zijn verhaal. #AFM #weetwaterspeelt #Masteryouradio


 
Different Drums geeft al ruim 15 jaar 
met veel plezier teambuildings-workshops 
in Nederland en België voor Heineken, Actiris,
Robeco, ING, Randstad, PwC, l’Oreal, Deloitte,
Ogone en vele andere bedrijven en organisaties


 

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?